Sök
  • DragonGate Träningstempel

Renoveringsarbetet i full gång - från Shaolintempel till Träningstempel för alla


Renoveringsarbetet och ombyggnationen av templet är i full gång, såväl inomhus som runtom tempelgården. Templet kommer att stå redo för våra första gäster i juni, men arbetet med att utveckla det till ett fullvärdigt träningscenter för alla stilarter och hälsokonster kommer att fortsätta under sommaren.


Vi får hjälp och rekommendationer från Ulrica Norberg när det gäller Yoga och Daniel Marcko när det gäller kampkonster men vi vill också att våra första gäster kommer att bidra så vi kan säkerställa att templet kommer att motsvara allas förväntningar.


Eftersom vi vill ha aktiva gäster som bidrar med synpunkter, särskilt nu i början då vi fortfarande utvecklar templet erbjuds de första som bokar templet extra förmånliga priser. Det gäller alla bokningar;.vardagar, helger eller hela veckor under perioden 10/6-1/9.


Kontakta oss nu för att boka till specialpris redan nu, maila till info@dragongatetempel.se.

 

Templet

När vi först kom in i templet var det ett lager för allt möjligt (mestadels olika kinesiska möbler och maskiner). Vi flyttade undan en del så att vi kunde få en känsla för ytorna och det blev tydligt att vi har 3 fina områden att använda oss av för träning. Två ytor med högt tak som passar för all sorts träning, inkl vapenträning. Det mellersta området har ett lägre tak och passar för träning med säckar, trädummies, makiwaras, för stretching o.dyl. Därtill har vi sovrum, salar, kök och ytor för relax och umgänge som kommer att inredas.


Träningsytorna

Eftersom de kinesiska byggarna byggt templet helt i kinesisk stil, med kinesiskt material och med de kinesiska stilarna i åtanke där man tränar med skor är golvet i templet sten. Det är både kallt och hårt, om än fint varför vi kommer att lägga ett isolerande lager med värmeslingor och trägolv ovanpå. Templet kommer därmed även att passa för barfotastilar och yoga.


Här är några bilder från Januari 2019Och senare när renoveringsarbetet är i full gång, etapp 1Här är samma ytor i mars 2019, rensade från bråteFölj vårt arbete med att iordningställa templet genom att följa vår blogg.


Välkommen!

Kontakta oss nu för att boka till specialpris redan nu, maila till info@dragongatetempel.se.

50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nu inför helgen gör sig 36 hälsomedvetna och träningssugna kvinnor sig redo att checka in i templet, fredag eftermiddag för att under 24 timmar umgås, äta, dricka och träna tillsammans. Lördagen fylls