Sök
  • DragonGate Träningstempel

Nu är den första träningen genomförd i templet

Tang Soo Do Sweden och Täby samt Åkersberga Tang Soo Do Karateklubbar) som bokat templet för träningsläger den 7-9 har precis genomfört sin första dag i templet.


Utövarna om ca 40 elever tränar, äter och bor i templet. Allt i och runtomkring templet är ännu inte 100% färdigt men träningsutrustning finns på plats och arbetet fortgår i full fart.


Både elever och tränare gapade stort när portarna öppnades första gången, gapade av överraskning! Redan vid ankomsten såg dom ju själva tempelområdet men att kliva in - wow!


Vi delar några bilder men vill förstås att du ska komma hit och se för dig själv. Har du ännu inte bokat dig så boka in dig att vara här, nu på söndag den 9/6 (https://www.dragongatetempel.se/invigning) för den officiella invigningen av templet - Välkommen! Givetvis är det gratis och du får se en del spännande uppvisningar också!Anmäl dig gärna här: https://www.dragongatetempel.se/invigning

51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nu inför helgen gör sig 36 hälsomedvetna och träningssugna kvinnor sig redo att checka in i templet, fredag eftermiddag för att under 24 timmar umgås, äta, dricka och träna tillsammans. Lördagen fylls