fre 05 apr. | Dragon Gate Träningstempel

Exklusiv Förhandsvisning Dragon Gate Träningstempel

"Det som göms i snö.... I sommar öppnar Dragon Gate Tempel sina portar för kampkonstutövare och hälsokonstutövare. En unik idyll för den som vill förlägga träning på en asiatiskt autentisk träningsplats - Dragon Gate Träningstempel. Välkommen!
Registrering är stängd
Exklusiv Förhandsvisning Dragon Gate Träningstempel

Tid och plats

05 apr. 2019 13:00 – 17:00
Dragon Gate Träningstempel, Dragon Gate, Tierp, Sweden

Om evenemanget

I sommar öppnar Dragon Gate Tempel sina portar för hälsokonstutövare, kampkonst- och kampsportutövare. En unik idyll för den som vill förlägga träning under en helg eller en vecka på, en för Sverige och Europa, asiatiskt autentisk träningsplats - Dragon Gate Tempel. Men du är redan nu inbjuden på en exklusiv förhandsvisning.

Träningstemplet blev aldrig färdigställt av den ursprungliga ägaren men är just nu under renovering för att öppna i juni då det första träningslägret redan är bokat (7-9 juni). Det är min förhoppning att du också kommer att vilja förlägga träning här. Jag hoppas också att du vill bidra med dina synpunkter när du nu besöker templet. Synpunkter som kommer att bidra till att det skapas en riktigt bra träningsmiljö för dig, dina elever och andra. Som tack för hjälpen får du och din klubb också chansen att boka först, dessutom till specialpris!

Välkommen på exklusiv förhandsvisning - passa på att anmäla dig nu.

Registrering är stängd

Dela detta evenemang